Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_lcap96%Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_lcap1%Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_lcap1%Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_lcap3%Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde final heyecanı yaşanmıştı. Survivor'ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. İstanbul'da yapılan finale katılan isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu. Muhabirlerin Yunus Emre ile ilgili sorduğu sorulara yanıt veren Karadere, " Çok çok canım yandı. Yunus Emre normal biri değil" dedi.

Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" 18875020-728xauto
Survivor'ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. Finali izleyenlerden biri de Nagihan Karadere oldu.
Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" 640xauto
Magazin Burada'nın sorularını yanıtlayan Nagihan, Yunus Emre ile ilgili sorulan sorulara da yanıt verdi.
Nagihan Karadere "Bazı olaylar kameralar önünde olmadı" diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: "Göz göze bile gelmiyordum" 640xauto

"ÇOK ÇOK CANIM YANDI"

[size][size]
Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre hakkında paylaşımlar yapan Karadere konu hakkında şunları ifade etti:

"Aynı proje altında olduğumuz için konuşulacak şeyler var, konuşulmayacak şeyler var. Çok çok canım yandı. Survivor değil başka bir şeydi. Yazdığım, çizdiğim şeyler yalan şeyler ya da iftira değildi. Bazı olaylar kamera önünde olmadı çünkü ekipte yoktu o esnada... Hiçbir şekilde ben onunla muhatap olmadım. Göz göze bile gelmiyordum. Darp edildim yani. Burada Acun Bey'in veya Acun Medya ekibinin hiçbir suçu yok."
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]