Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_lcap96%Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_lcap1%Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_lcap1%Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_lcap3%Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İstanbul'da korkunç bir asansör faciası yaşandı. 64 yaşındaki Ersin Öztürk'ün bindiği asansör 1. katta arızalandı. Teknik servis ekibi Öztürk'ü kurtarmaya geldi. Kurtarılırken kabinden çıkmaya çalıştığı anda Öztürk 30 metreden asansör boşluğuna düşüp can verdi.

Rezidansta asansör faciası! 64 yaşındaki adam kurtarılacağı anda can verdi: "Bu kaza 'Geliyorum' dedi" 18871167-728xauto
Apartmanın WhatsApp grubunda asansörün durumu sorulduktan sadece 1 gün sonra o asansörde 64 yaşındaki adam yaşamını yitirdi. Gruptaki yazışmayı aktaran rezidans sakini, "Asansörde 'Kusursuz çalışıyor' manasına gelen yeşil bandrolden, 'kısmi kusurlu' anlamına gelen mavi bandrole çekilmişti. Yani bu kaza 'Geliyorum' dedi" diye konuştu. Hayatını kaybeden Öztürk ile aynı blokta yaşayan bir başka apartman sakini ise "Müthiş bir ihmalkarlık var. Aynı asansörü bende kullandım hatta komşum da şahit Verilmiş sadakamız varmış." 

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]