"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_lcap96%"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_rcap 96% [ 915 ]
"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_lcap1%"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_rcap 1% [ 7 ]
"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_lcap1%"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_rcap 1% [ 6 ]
"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_lcap3%"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Serdar Ortaç bir süre önce alkolü bıraktı. Konserine “Hepiniz hoş geldiniz Allah dostları” diye başlayan Serdar Ortaç, “alkolikten imamlığa doğru gidiyorum” dedi.Son 20 gündür alkolü bıraktığını söyleyen Serdar Ortaç konserinde söyledikleriyle gündeme geldi.

"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum 640xauto

"DEPRESYONDA DEĞİLİM"

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serdar Ortaç,"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" dedi. Magazin Burada'nın haberine göre şarkıcı "Sigarayı bıraktım" deyince büyük bir alkış aldı.

"30 senedir her gün içtiğim içkiyi bıraktım" diyen Serdar Ortaç: İmama doğru gidiyorum 640xauto
Ortaç "Koyu bir alkolikten imama doğru gidiyorum" diyerek şaşırttı. Şarkıcı devamında ise "Açıkça söylemem lazım artık depresyonda da değilim" dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]