Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_lcap96%Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_lcap1%Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_lcap1%Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_lcap3%Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

5 yaşındaki kuzenini zorla dudağından öptürdüğü görüntüleri sosyal medyada paylaşan Duygu Özgül Kalebayır tüm Türkiye'de infial yarattı. Tarafların aileleri ilk kez konuştu. Küçük çocuğun babası videoların eski olduğunu söyledi, yeğenine sahip çıkarken "Keşke o mimikleri yapmasaydı" diye hayıflandı. Duygu Özgül'ün annesi de kızını savundu, "Videoda gariplik" var deyip kızının videoları neden yeni yüklediğini anlattı.

Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! 18897564-728xauto
[size=18]Türkiye küçük yaştaki çocuğun kuzeni Duygu Özgül Kalebayır'ı zorla dudağından öptüğü görüntüleri konuşuyor. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından genç kadın tutuklandı, TikTok hesabı kapatıldı. Tarafların aileleri yaşananlarla ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.
[/size]

"ÖYLE OLMAZ, BEN DUDAK SEVİYORUM"

[size][size]
Geçtiğimiz günlerde Duygu Özgül Kalebayır'ın şu an 5 yaşında olan kuzeni ile çektiği videoda çocuğu dudaktan öpmeye zorladığı anlar sosyal medyada infial yaratmıştı. Duygu Özgül, dudaklarını çocuğa zorla öptürerek, "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Öp beni, öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun" gibi ifadeler kullanmıştı.
Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! 640xauto
[/size][/size]

VİDEODAN SONRA PARMAKLIKLARIN ARDINDA

[size][size]
Video sosyal medyada tepki topladı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü kadını gözaltına aldı. Duygu Özgül Ürgüp Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: "Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı" Annesi de kızını savundu! 640xauto
[/size][/size]

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ: TİKTOK HESABI KAPATILDI

[size][size]
Öte yandan konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlamlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]