Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_lcap96%Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_lcap1%Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_lcap1%Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_lcap3%Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Galatasaray, Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı. Yıldız oyuncu, sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak taraftarlara seslendi.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Fenerbahçe'de forma giyen 30 yaşındaki santrfor ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.Açıklamada Batshuayi ile imzalanan sözleşmenin detayları da paylaşıldı. Anlaşma kapsamında Belçikalı santrfora sezon başına 3 milyon avro ödeneceği aktarıldı. Ayrıca Michy Batshuayi'nin ilk yıl 1,5 milyon avro, ikinci sezon 1 milyon avro ve üçüncü yıl ise 500 bin avro imza parası alacağı da kaydedildi.

BATSHUAYI'DEN İLK AÇIKLAMA

Batshuayi'den imzayı atar atmaz Fenerbahçe'ye gönderme geldi! ''En başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum" 640xauto
Batshuayi, yaptığı paylaşımda Türkiye'nin en başarılı kulübün Galatasaray olduğunu söyledi. Yıldız oyuncunun bu sözleri Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.
İşte Batshuayi'nin o açıklaması;
''Sevgili taraftarlar, Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul'un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.
Bazıları buraya kariyerimin alacakaranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana güvenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum.

Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]