Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_lcap96%Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_lcap1%Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_lcap1%Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_lcap3%Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum 18958987-728xautoUzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteri ile beğeni toplayan İclal Aydın uzun zamandır gözlerden uzakta yaşıyor. Kitap yazan ve bir köyde yaşayan Aydın yıllar önce İstanbul'u terk etti.Uzun zaman sonra ekrana çıkarak Oylum Talu'nun konuğu olan İclal Aydın konuşmasında yeni yaşantısından da bahsetti.

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum 640xauto
İclal Aydın "Ben 2018'den beri İstanbul'dan büyükşehirden uzaktayım ve küçük tatlı bir hayat kurdum çok da mutluyum. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum 640xauto

GÜNLÜK RUTİNİNİ ANLATTI

İzmir'e bile çok nadir indiğini söyleyen Aydın "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" açıklamasında bulundu.İclal Aydın İstanbul'u özlemediğini söyleyerek "Sabah 5 gibi kalkıyorum, hava çok sıcak sebzeleri suladım hayvanları besledim, evi temizledim. Yazıyorum, okuyorum ve dinliyorum" diyerek günlük rutinini anlattı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]