Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..."
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_lcap96%Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_lcap1%Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_lcap1%Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_lcap3%Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..."

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Hem özel hayatı hem serveti hem de açıklamalarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada bir sözü gündem oldu. Ilıcalı "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" dedi.

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." 18967601-728xauto
Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu bir beraberlik sürdüren Acun Ilıcalı ne yapsa olay oluyor. Daha önce servetiyle gündeme gelen Ilıcalı aylık kazancı sorulduğunda "Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var kanalımız var. Ben o işlere karışmam" demişti.[size=18]Celebrity Net Worth'a göre de Ilıcalı'nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolardı.
Yaptığı her hareketle gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın bir videosu yeniden gündem oldu.

"Hayattaki vereceğim en büyük ders size şu olsun" diyen Acun Ilıcalı şunları söyledi:
Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime bir mutluluk yarattım. Yeminle söylüyorum bu mutluluk parayla hiçbir zaman artmadı. Başarıyla arttı. Parayı kaybetme korkum olmadığı için akıl almaz riskler aldım."
Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! "Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı..." 640xauto
[/size]

"İHTİYAÇTAN ALIYORUM"

[size][size]
Ilıcalı konuşmasının devamında "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" ifadelerini kullandı.Acun Ilıcalı konuşmasında "Ben sadece ihtiyaç üzerine bir şeyler alıyorum" dedi. Bu sözler sosyal medyada gündeme gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları "Para varken konuşmak kolay" dedi.[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]