Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_lcap96%Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_lcap1%Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_lcap1%Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_lcap3%Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Genç oyuncu Bahar Şahin evine gelen 5 bin 645 TL'lik su faturasına isyan etti. X'te gördüğü "Su parası geçen aya göre nasıl 4 kat fazla gelir?" paylaşımının ardından faturasına bakan Bahar Şahin, 5 bin 645'lik borcu görünce neye uğradığını şaşırdı.
Instagram hesabından faturasını paylaşan oyuncu "Hâlâ şoktayım neden böyle oldu şimdi?" diyerek İski Genel Müdürlüğü'nü etiketledi.

Bahar Şahin gelen su faturasını görünce isyan etti! "Ben bunu ödeyemem" 640xauto

EN SONUNDA DALGA GEÇTİ

Daha sonra bir video yayınlayan oyuncu "Ben su faturamın neden bu kadar çok geldiğini anlamadım. Birileri benim suyuma kaçak bağlandıysa gelsin konuşalım çünkü ben bu parayı ödeyemem" dedi.
Genç oyuncu daha sonra, “Özür dilerim İSKİ, şimdi anladım. Gözyaşlarım da faturaya dahil” diyerek isyanını ironi ile birleştirdi ve fona da Azer Bülbül şarkısı koydu.
Sosyal medyada Bahar Şahin'e pek çok destek mesajı geldi. Kullanıcılar kendi su faturalarında da benzer artışlar olduğunu söyleyerek sitem etti.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]