Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_lcap96%Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_lcap1%Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_lcap1%Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_lcap3%Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Anadolu Efes’in ABD’li basketbolcusu Derek Willis, “Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız. Bizim için çok kritik bir maç. Tabii ki hedefimiz kazanmak olacak dedi.

Derek Willis: Pazar günü çok büyük bir maça çıkacağız 19135838-728xauto

‘YENİ TESİS HARİKA BİR ATMOSFERE SAHİP’

Anadolu Efes’in yeni sezonda maçlarını Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynayacak olmasıyla ilgili Willis, “Yeni tesis harika bir kompleks, harika bir atmosfere sahip. Sinan Erdem Spor Salonu bizim için çok kritik bir yere sahipti. Yeni salon çok kaliteli gözüküyor. Koltuk sayısı az olacak ama daha kompakt bir yapısı olduğu için atmosfer olarak daha da avantalı olacak. Ev sahibi avantajımızı daha güçlü hissedeceğiz şeklinde konuştu.

‘BU YIL KESİNLİKLE PLAY-OFF TAKIMI OLABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM’

Takım olarak hedeflerinden bahseden 29 yaşındaki basketbolcu, “Geçen sene Euroleague’de play-off’u son aşamada kaçırdık. Bu yıl kesinlikle play-off takımı olabileceğimizi düşünüyorum. Türkiye Ligi’nde de geçen yıl şampiyon olamadık. Bu yıl onu telafi etmemiz gerekiyor. Diğer organizasyonlarda da şampiyon olmak istiyoruz sözlerini sarf etti.

SALİH ALTUNTAŞ: SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAYARAK BÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek sezona galibiyetle başlamak istediklerini belirten Okyanus Kolejleri mezunu ve Anadolu Efes A takım oyuncusu Salih Altuntaş ise “Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanıp, sezona galibiyetle başlayarak böyle devam etmek istiyoruz. Sezonun geri kalanında da kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyoruz" dedi.

‘ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Çok çalışmaya devam edeceğini aktaran genç basketbolcu, “Bu sene benim A takımda ikinci senem. Geçen sene aldığım dakikalarda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu sene üzerine daha da koyup, takımıma en iyi katkıyı vermek için çabalayacağım, çok çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

‘A MİLLİ TAKIMDA OYNAYABİLMEK BENİM KÜÇÜKLÜKTEN BERİ HAYALİM’

A Milli Takım’da oynamayı hayal ettiğini belirten Salih Altuntaş, “A milli takımda oynayabilmek ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek benim küçüklükten beri hayalim. A milli takım kadrosuna çağırılırsam elimden geleni yapacağıma eminim" diyerek sözlerini noktaladı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]