Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_lcap96%Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_lcap1%Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_lcap1%Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_lcap3%Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Almanya'da Dortmund'un teknik direktörlüğünü yapan Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın 'Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor?' sözlerine cevap vermişti. Sergen Yalçın'ın bu sözleri reyting alabilmek için söylediğini ifade eden Nuri Şahin'e Sergen Yalçın'dan bir yanıt daha geldi.

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" 19198444-1200xauto
Nuri Şahin ile Sergen Yalçın arasındaki gerilim her geçen gün devam ediyor. Sergen Yalçın'ın son söylediklerine cevap veren Nuri Şahin'e Sergen Yalçın'dan tekrar salvolar geldi...

SERGEN YALÇIN NE DEMİŞTİ?

[size]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" 728xauto
Sergen Yalçın, “Dortmund’a hoca olmak bu kadar kolay mı? Soru bu. Antalya’da 2 sene çalış, hiçbir şey yapma. Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor? Bu basit bir şey mi? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?” demişti.
[/size]

NURİ ŞAHİN'DEN CEVAP: "REYTİNG İÇİN YAPILIYOR"

[size]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" 728xauto
Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın sözlerine cevap vermişti. Şahin, "Söylediklerine çok güldüm. Bence komik. Bana yakışmaz bu konulara çok girmek. Zaten bu yüzden reyting için yapılıyor. 'Ona buna sallayayım, konuşulsun' diyerek. Benim hayata felsefeme, değerlerime çok ters bir durum. Hiçbir zaman bir hocayı, futbolcuyu eleştirmem." açıklamasını yapmıştı.
[/size]

"BÖYLE CEVAPLAR VERMESİ SAÇMA"

[size]
Real Madrid deplasmanından 5-2 gibi ağır bir skorla ayrılan Dortmund'ta eleştiri okları Nuri Şahin'e çevrilmişti. KAFA Sports'ta Nuri Şahin'e cevap veren Sergen Yalçın, "Nuri Şahin'in böyle cevaplar vermesi çok saçma." dedi.
[/size]

"BÖYLE AĞZINA SOKARIM LAFI"

[size]
"Nerede bir başarın var? Böyle kalırsın, ağzına sokarım lafı."
[/size]

"ÖNCE BAŞARILI OLSUNLAR"

[size]
"Önce başarılı olsunlar, kupalar kazansınlar, ondan sonra karşılıklı konuşalım."
[/size]

"AYNI SEVİYEDE DEĞİLİZ"

[size]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" 1080xauto
"Aynı seviyede değiliz. Reyting için Nuri Şahin'e niye sallayayım?"
[/size]

SERGEN YALÇIN'DAN REYTİNG CEVABI

[size]
Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'in 5-2'lik mağlubiyeti sonrası olay cevap! ''Böyle ağzına sokarım lafı! Senin ne başarın var?" 1080xauto
"Nuri'nin ne reytingi var? Sana sallayıp reyting mi alacağım?"
[/size]

"BENİMLE İLGİLİ KONUŞACAK NOKTADA DEĞİLSİN"

[size]
"Şu an senin antrenörlük seviyen benimle ilgili konuşacak noktada değil"
[/size]

"SENİ BİTİRİRİM"

[size]
"Ben Nuri Şahin'e de kötü bir şey söylememiştim. Keşke başarılı olsa... Sen bana tutup böyle şeyler dersen ben seni bitiririm. Sen sus işini yap."
[/size]

"NASIL TEMSİL EDİYOR, ORASINI DA ANLAMADIM AMA..."

[size]
"Bizim ülkemizi temsil ediyor. Gerçi nasıl temsil ediyor orasını da anlamadım ama..."

[/size]

"AYNI SEVİYEDE DEĞİLİZ"

[size]
"Nuri Şahin ile aynı seviyede değiliz."
[ltr][ltr][ltr]

[/ltr]
[/ltr][/ltr][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]