Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_lcap96%Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_lcap1%Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_lcap1%Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_lcap3%Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fitness fenomeni Jessica Freitas, geçtiğimiz günlerde bir spor salonunda yaşadığı deneyimi sosyal medyadan paylaştı. Bir spor salonu çalışanın kıyafeti nedeniyle kendisini eleştirdiğini ve spor salonundan kovulduğunu dile getiren Freitas, "Bu gerçekten utanç verici bir durum. Böyle bir şey yapılmasını beklemiyordum" dedi.

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" 19210651-1200xauto

"KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEDİM"

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Tepkisini sosyal medyadan gösterdi: "Bu utanç verici" 1200xauto
Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki spor salonunda yaşadığı durumu sosyal medyadan anlatan Freitas, "Pembe bir şort ve siyah bir spor üstü giyiyordum. Kendimi en rahat hissettiğim halimde antrenmana gitmek istedim. Orada benim gibi şort ve sütyen üstleriyle antrenman yapan başka kızlar da vardı ve onlara gitmeleri söylenmedi. Kurallara aykırı hareket etmedim. Kimseyi rahatsız etmedim" dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]