Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_lcap96%Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_lcap1%Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_lcap1%Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_lcap3%Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olan sunucu Bircan Bali, Hülya Avşar'ın programında Kerimcan Durmaz'a sorduğu soruları eleştirdi. Cinsel yönelimiyle ilgili soruları soran Hülya Avşar'a skandal sözlerle tepki gösterdi. Bali, "Bence eşcinsel olmak, metres olmaktan daha güzel." dedi.

Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' 19211052-1200xauto
Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' 1200xauto

Geçtiğimiz haftalarda, Hülya Avşar, konuk aldığı Kerimcan Durmaz'a sorduğu sorular nedeniyle tepki çekmişti. Cinsel yönelimiyle ilgili sorular soran Hülya Avşar'dan da Kerimcan Durmaz rahatsız olduğunu söylemişti. Durmaz, "Çok severim bu arada kendisini ama o an bana sormuş olduğu sorular beni köşeye sıkıştırdı ve rahatsız oldum. Manipüle oldum" demişti. Bircan Bali ise konuk olduğu Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalında Hülya Avşar ve Kerimcan Durmaz'ın programıyla ilgili konuştu.

"METRES OLMAKTAN DAHA GÜZEL"

[size][size]
Bircan Bali, "Kerimcan’a fütursuzca, destursuzca sorular soruyordu. 'Alem biliyor senin eşcinsel olduğunu. Sen zaten eşcinsel bir çocuksun. Hiç kızlarla yattın mı?' Hülya Avşar olmasa, ağzının üstüne bir tane vuracağın sorular soruyor" dedi.
Bircan Bali'den Hülya Avşar'a skandal sözler! 'Metres' çıkışı olay oldu! 'Eşcinsel olmak...' 1200xauto
"Ben de Hülya Avşar’a sormak istiyorum. Tanju Çolak'la birlikteyken ve Tanju evliyken bunu ailene nasıl anlattın? Bence eşcinsel olmak, metres olmaktan daha güzel. Hülya Avşar, evlileri sever” sözleriyle şoke etti.

[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]