AKP’den faiz kararına ilk tepki!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_lcap96%AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_lcap1%AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_lcap1%AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_lcap3%AKP’den faiz kararına ilk tepki! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

AKP’den faiz kararına ilk tepki!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1AKP’den faiz kararına ilk tepki! Empty AKP’den faiz kararına ilk tepki! Salı 20 Ocak - 17:11:13

Yazar : EgzotikForum

-
-

Hükümet kanadı, Merkez Bankası'nın faiz indirimini "yetersiz" buldu

AKP’den faiz kararına ilk tepki! Nihat-zeybekci
Hükümetten iki yetkili Merkez Bankası’nın bugünkü 50 baz puanlık faiz indirimine “yetersiz” değerlendirmesinde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş TCMB’nin faiz kararıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Kurtulmuş mesajında, “TCMB kararı ile siyasi iradenin ekonomi vizyonuyla ayrışan konuma düştü. Hem politika faizinin hem de üst limitin daha fazla indirilmesi gerekirdi” dedi. Kurtulmuş devamında, “TCMB kararıyla büyüme, istihdam ve enflasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesi maalesef zorlaşmıştır. TCMB’nin 0,5 puanlık faiz indiriminin Türkiye’nin büyüme hedeflerine ve reel ekonominin gelişmesine bir faydası yoktur” dedi.
ZEYBEKCİ: İNDİRİMİ YETERLİ BULMUYORUM
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Merkez Bankası’ndan gelen indirim kararının yetersiz olduğunu söyledi. Zeybekci, “TCMB’nin bugünkü faiz indirimi tam bir indirim sayılmaz, bir sonraki toplantıya dair beklentimiz devam ediyor, indirimi yeterli bulmuyorum” dedi.
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Bülent Gedikli, Merkez Bankasının faiz kararına ilişkin, “Bunu herkes görüyor da Merkez Bankası nasıl görmüyor anlamıyorum. Bu işin tadı kaçtı artık. Tüm veri setini önüme alıp eko-politik analiz yaptığımda, Merkez Bankasının bu kararına bir ekonomi doktoru olarak da siyasetçi olarak da anlam veremiyorum” diye konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]