Yönetimden ödeme jesti!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yönetimden ödeme jesti! I_vote_lcap96%Yönetimden ödeme jesti! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yönetimden ödeme jesti! I_vote_lcap1%Yönetimden ödeme jesti! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yönetimden ödeme jesti! I_vote_lcap1%Yönetimden ödeme jesti! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yönetimden ödeme jesti! I_vote_lcap3%Yönetimden ödeme jesti! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yönetimden ödeme jesti!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yönetimden ödeme jesti! Empty Yönetimden ödeme jesti! Cuma 30 Ocak - 18:35:18

Yazar : EgzotikForum

-
-

Yönetimden ödeme jesti! Gs-sevinc600_8CYZF

Galatasaray'da Bursaspor maçı öncesi yönetim oyunculara büyük bir jest yaptı. Sarı kırmızılı futbolcuların yaklaşık 5 milyon Euro'yu bulan alacakları hesaplarına yatırıldı.
Galatasaray Yönetimi, kritik Bursaspor mücadelesi öncesi takıma moral vermek adına önemli bir hamle gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı oyuncular bir süredir ödemeler konusunda sıkıntı yaşıyordu. Yönetim, oyuncularla görüşerek yaşanan sıkıntıların kısa süre içinde çözümleneceğini ifade etmişti.
Yönetim, Bursaspor maçı öncesi takım içinde yer alan tüm futbolcuların ödemelerini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı oyuncuların yaklaşık 5 milyon Euro tutan alacakları gün içinde yatırıldı. Kritik mücadele öncesi yaşanan bu gelişme futbolcular için büyük moral kaynağı oldu. 

Yönetim ayrıca Erkek Basketbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın alacaklarını da kısa sürede ödeyeceğini bildirdi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]