Önce sitem sonra ayrılık sinyali!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_lcap96%Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_lcap1%Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_lcap1%Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_lcap3%Önce sitem sonra ayrılık sinyali! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Önce sitem sonra ayrılık sinyali!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Önce sitem sonra ayrılık sinyali! Empty Önce sitem sonra ayrılık sinyali! Cuma 30 Ocak - 18:40:18

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fenerbahçe'de kadro dışında kalan Milos Krasic, transfer teklifleri aldığını ancak Sarı-lacivertli kulüple çok iyi bir sözleşmesinin bulunduğunu söyledi. Takıma alınmamasıyla ilgili teknik heyete sitem eden Sırp oyuncu, Rus kulüplerine ise göz kırptı.
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve  çalışmalarını genç takımla sürdüren Milos Krasic yönetime sitem etti.
Rusya'nın Sovsport Sitesi'ne açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, "Bir oyuncuya büyük paralar verip transfer ediyorsanız, sabır gösterip değerlendirmeye çalışmanız lazım" dedi.
Geçen sezon Fransa temsilcisi Bastia'ya kiralandığını hatırlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Bastia forması altında tam 18 maça çıktım ve 2 de gol attım. Tam kendimi buldum diyordum ki geri dönünce Fenerbahçe A Takımı'na bile alınmadım" dedi.
Fenerbahçe'de sözleşmesinin 1,5 yıl sonra sona ereceğini vurgulayan Milos Krasic, "Teklifler var ancak benim burada iyi bir kontratım var.  Kulüplerin önerdikleri ile burada aldığım paranın arasında farklar var. Dolayısıyla kulüplerin de anlaşması zora giriyor" ifadelerini kullandı.
Rus kulüplerine sıcak bakan Sırp oyuncu, "Menajerim bazı görüşmeler yapıyor. Rusya'da transfer dönemi 28 Ocak'ta başladı. Bu süre zarfında bir karar vermemiz gerekiyor. Yeniden kiralanacağım ya da sözleşmem feshedilecek. Şu anda hazırım. Sakatlığım yok. 10 günlük biz fiziksel aktivite sonrasında tamamen normale dönecek durumdayım" ifadelerini kullandı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]