Kürkünü çıkar, vicdanını giy
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_lcap96%Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_lcap1%Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_lcap1%Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_lcap3%Kürkünü çıkar, vicdanını giy I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kürkünü çıkar, vicdanını giy

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kürkünü çıkar, vicdanını giy Empty Kürkünü çıkar, vicdanını giy Salı 3 Şub. - 22:06:49

Yazar : EgzotikForum

-
-

Geçtiğimiz sene “Yunuslara Özgürlük” kampanyasına verdiği destekle büyük yankı uyandıran ve en son 4 Ekim Hayvan Hakları Günü’nde Türkiye çapında 15 barınağa toplam 5 ton mama dağıtımı yapan BGKO (Bana Göz Kulak Ol) Derneği sanatçıları, yeni bir farkındalık kampanyası başlatıyor.

Kürkünü çıkar, vicdanını giy Ozgur-cevik-sebnem-bozok

Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer öncülüğünde kurulan BGKO’nun yeni hedefi, kürkleri uğruna korkunç yöntemlerle katledilen milyonlarca hayvanın sesi olmak ve kürk endüstrisinin ardındaki korkunç gerçekleri kamuoyuna duyurmak.

Alican Yücesoy, Ayça Varlıer, Bennu Yıldırımlar, Kenan Ece, Levent Üzümcü, Mert Fırat, Özge Özder, Özgün, Özgür Çevik, Serkan Altunorak ve Şebnem Bozoklu gibi birçok ünlü sanatçının yer aldığı kampanya, 3 Şubat 2015 tarihinde yayınlanacak olan bir farkındalık filmi ile başlayacak ve gönüllü birçok sanatçıyı bünyesine katarak fotoğraf sergileri, kürk ile ilgili röportajlar ve etkinlikler ile adım adım büyüyerek devam edecek.

Kürkünü çıkar, vicdanını giy Ayca-varlier

“Kürkünü Çıkar, Vicdanını Giy” mesajıyla yola çıkan sanatçıların başlattığı kampanya, 3 Şubat Salı günü itibarıyla Bana Göz Kulak Ol Derneği’nin ve kampanyada yer alan tüm sanatçıların sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Kampanyaya ait tüm film ve röportajların çekimini PToT Film üstleniyor. Türkiye’den Yunuslara Özgürlük Platformu ve Yeryüzüne Özgürlük Derneği kampanyaya bilfiil destek olurken, yurt dışından da dünya çapında kürk karşıtı ve hayvan haklarıyla ilgili başarılı eylem ve kampanyalarıyla tanınan Humane Society International, International Anti-Fur Coalition, Anti-Fur Society, Network for Animal Freedom ve PETA gibi birçok önemli sivil toplum kuruluşu destek veriyor.

Kürkünü çıkar, vicdanını giy Bana-goz-kulak-ol-ic

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]