"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_lcap96%"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_lcap1%"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_lcap1%"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_lcap3%"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1"Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" Empty "Galatasaray'da kılıçlar çekilecek" Çarş. 25 Şub. - 16:42:58

Yazar : EgzotikForum

-
-

Galatasaray'ın başkan Duygun Yarsuvat'tan habersiz Süper Lig'de gelecek sezon uygulanacak yeni kadro sınırlaması kuralına itiraz etmesi, sarı-kırmızılı ekipte kriz yarattı. Galatasaray'daki son durumu NTV Spor muhabiri Evren Göz bildirdi.
Galatasaray'da ortaya çıkan krizde başkanın, "Mayıs ayında görevimi bırakacağı" demesinin etkisinin olduğunu dile getiren Evren Göz, "Yönetim içerisinde çeşitli görüşler var. Hamdi Yasaman'ın teklifi kabul görmeyecek bir itiraz. Yabancı kuralının 14'ten aşağı çekilmesi değil de toplamdaki oyuncu sayısının 28'e düşürülmesine itiraz var; çünkü Galatasaray'da 40 oyuncu var. Başkanın haberi olmadan böyle bir şey yapılması, başkanın yönetim kurulunda toplantıyı terketmesi, Galatasaray tarihinde görülmemiş bir olay" dedi.
"Başkanın haberi olmadan yapılmış ilk aksiyon mu?" sorusuna Evren Göz, "Sportif AŞ. toplantıları yönetim kurulu toplantısından önce oluyor. Ana para işleri bu toplantıda masaya yatırılıyor. İkiye ayrılma burada başlıyor. Ünal Aysal döneminde de toplantılar bu şekilde yapılıyordu. Ancak bu dönemde Sportif AŞ ile Yönetim Kurulu arasında güç çatışması var. Başkanın bu itirazdan haberinin olmaması Galatasaray camiasında da geniş yankı uyandırdı. Mart ayında mali genel kurul olacağı için buraya doğru kılıçların çekileceği gündemde. 'Yönetim içinden başkan adayları çıkacak' deniliyor. Mayıs'a doğru güç savaşı daha da artacak. Dursun Özbek'in başkanlığı düşünmesi, Abdurrahim Albayrak'ın Ali Dürüst'ü başkan görmek istediğini açıklaması, başkan adaylarının çıkması güç savaşına da yol açıyor. Ancak bu başvuru Galatasaray kültürüne de başkanlık sistemine de çok ters" yanıtını verdi.
Sportif AŞ'de Hamdi Yasaman'ın sınırlarının geniş olduğunu vurgulayan Göz, "Yasaman, yönetimde Duygun Yarsuvat'tan sonra en yetkili isim. Bundan dolayı olağanüstü toplantı kararı çıkabilir. Görevden ayrılması gündeme gelen Yasaman'ın yakın çevresine, 'Duygusal bir karar vermek istemiyorum, olayları inceleyip ondan sonra kararımı vereceğim' dediği bize ulaştı. Galatasaray'da bu olay artçılarla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]