Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri”
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_lcap96%Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_lcap1%Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_lcap1%Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_lcap3%Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri” I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hülya Avşar : “Kim takar Ülkücüleri”

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, 12 Eylül’de idam edilen Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını anlatacağı “Veda Mektubu-Ankara Yazı” adlı filminde Pehlivanoğlu’nun annesini oynayacak olmasına, Ülkücülerden büyük teki geldi.

Önceki akşam yakın arkadaşıyla bir AVM’de “8 Saniye” adlı sinema filmini izledikten sonra çıkışta objektiflere takılan ünlü sanatçı Hülya Avşar, konuyla ilgili ”Sinemaya girdim çıktım birileri ayaklanmış.

Evet böyle bir projede yer alacağım. Çekimler Haziran ayında başlayacak. 72. koğuştan sonra bu projeyle kamera karşısına geçeceğim. Çok heyecanlıyım.

Büyük bir keyifle oynayacağım. Gerçekten oynamak için iple çekiyorum. Ben tamamen oyuncu olarak varım. Bütün gücümle oynamak için varım.” Diye konuşan ünlü sanatçıya...

“Ülkücü Ocaklarından size karşı bir tepki var” sorusu üzerine “Kim takar onları ya. Ben oyuncuyum. Siyasi boyutu beni ilgilendirmiyor. Ben tamamen sanatçıyım, oyuncuyum ve bu rolü de şimdi daha çok oynamak istiyorum.

Şimdi daha çok gaza geldim.” dedi. Bu arada yanındaki bey için bir tenisçi arkadaşının eşi Haldun Altuna olduğunu olduğunu söyledi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]