Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_lcap96%Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_lcap1%Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_lcap1%Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_lcap3%Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışını yaptı. Tuba
Fotograf sanatçısı Ceylan Atuk ‘Gizli Özne’ Kadın sergisinin açılışı önceki gün Rixos Pera otelin içinde bulunan St. Helena Kilise’sinde yapıldı. Sergi açılışına Tuba Ünsal ve eşi Mirgün Cabas, Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve ünlü fotograf sanatçısı İzzet Kehribar’ın yanı sıra magazin, cemiyet ve iş hayatından birçok ünlü isim katıldı. Sergide konuşan Tuba Ünsal kendisine örnek kadın yakıştırılması yapılması üzerine “ Ben elimden geleni yapıyorum. Böyle bir yakıştırmanın yapılması beni çok mutlu ediyor. Ayrıca hayatımdaki en güzel duyguları da çocuklarım sayesinde yaşadım bana verilmiş hediyeler” dedi.
Tuba Ünsal’ın kitap şeklindeki çantası da dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraf sanatçısı Ceylan Atuk fotografları hazırlamasının 2 yılı bulduğunu söyleyerek “ Görünmeyeni ön plana çıkartarak, hatta herşeyin üstüne koyup kadını ait olduğu konuma yerleştirdim ” dedi. Hakan Öztürk’ün küratörlüğünü yaptığı ve Barbaros Altuğ’un fotoğraflarının hikayelerini yazdığı “ Gizli Özne” fotoğraf sergisi 10 Mart – 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Beyoğlu’nda bulunan Gama Gallery’de ziyaret edilebilecek.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]