Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_lcap96%Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_lcap1%Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_lcap1%Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_lcap3%Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Ünlü manken Çağla Şikel ile birlikte Her Şey Dahil programını sunan ünlü şarkıcı Alişan, Ataköy Cami’nde ayakkabısının çalındığını açıkladı. “Ekip arkadaşlarımızdan biri babasını kaybetti. Onun cenaze törenine gittik. Camide bir öğle namazı kılayım dedim, ayakkabıları bıraktım, bir döndüm ayakkabı yok. Ayakkabısız kaldık orada.
Şarkıcı Alişan camiye gitti marka ayakkabılarını çaldırdı. Alisan-sli
12 BİN LİRALIK AYAKKABI
Bundan bir 15 yıl önce başıma gelmişti. İstanbul’un göbeğinde, Ataköy Camii’nde böyle bir şey olması… Bir de camide ayakkabı çalınması… Neyse inşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir. Ama tekti, çok para vermiştim. Kredi kartına 15 taksitle aldığım o güzel ayakkabımı birinin ayağında görürsem ağzını burnunu…’

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]