Bölümümüzü Güzelleştirelim Ve Hit Kazandıralım Üye olan Bütün Üyelerimiz Forum Sahibidir Bizim kalbimizde
Server ' inizin Google Da 1. Sırada yayınlanacaktır Aşagıdaki gibi Yaparsanız !
Evet Arkadaşlar Konularınız Neden Yetkililer Tarafından Siliniyor
Birde Bunu Cevaplim Sizlere;
*Eksik Anlatım ve Bilgi.
*Gerekli Dosyaların Linklerinin Olmaması veya
Kırılmış Olması(Üyeyi Zor Durumda Bırakma)
*Sadece IP Adresi Verip Herkezi Bekleriz
Gibisinden Konular Olması.
*Aynı Konudan Haddinden Fazla Çok
Açmak.
Aynı Tanıtımı Farklı Farklı Konularda Açmak User Getirmez,
Tanıtımınız Güzel Olsun ki Userlarin Dikkatini Çeksin Tanıtım Serverin
Kalitesinin Göstergesidir Unutmayın.
Server ' inizin Google Da 1. Sırada yayınlanacaktır Aşagıdaki gibi Yaparsanız !
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Servera Ait Logo Koyunuz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] xx Private Server Konumuza Hoşgeldiniz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~~Clienti Olmayanlar Burdan İndirsin~~ ►Client.Part-1 ►Client.Part-2 ►Client.Part-3 ►Client.Part-4 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Linkin Kırık Olup Olmadığına Burdan Bakabilirsiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~~Gerekli/Zorunlu Patchler Buradan İndiriniz~~ Buraya Servera Ait Gerekli Patchler veya Zorunlu Patchler Linklerini Koyunuz. Mutlaka Alternatif Link Koyunuz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ►Servermizin Bir Takım Özellikleri Buraya Serverinizin Bir Takım Özelliklerini Yazın. Server Bilgileri ve Server Kopanel Linklerini Koyabilirsiniz Mesela Kopanel Online Listesi Gibi. Droplar Nerelerden Çıkar Onların Listesi Buraya. Serverin Bazı Özel Özelliklerinden Bahsedin Örn: Serverimiz VPS Üzerine Kurulu 7/24 Onlinedir, GM'lerimiz Anlayışlı ve İşini Bilen Kişilerdir. Gibi Yazabilirsiniz. Herkezi Bekleriz..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Birde Bunu Cevaplim Sizlere;
*Eksik Anlatım ve Bilgi.
*Gerekli Dosyaların Linklerinin Olmaması veya
Kırılmış Olması(Üyeyi Zor Durumda Bırakma)
*Sadece IP Adresi Verip Herkezi Bekleriz
Gibisinden Konular Olması.
*Aynı Konudan Haddinden Fazla Çok
Açmak.
Aynı Tanıtımı Farklı Farklı Konularda Açmak User Getirmez,
Tanıtımınız Güzel Olsun ki Userlarin Dikkatini Çeksin Tanıtım Serverin
Kalitesinin Göstergesidir Unutmayın.
En son Lquma tarafından Salı 3 Şub. - 23:01:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi