Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi...
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_lcap96%Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_lcap1%Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_lcap1%Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_lcap3%Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Demet Akalın araba kazandı, ama İlker Ayrık'a da inceden lafını söyledi... Demet1
Demet Akalın eşi Okan Kurt ve yakın arkadaşı Esra Balamir’le önceki gece Etiler Sahne İstanbul’da eğlendi. Çıkışta kapıda bekleyen basın mensuplarından habersiz eşiyle şakalaşan Akalın, ”Bi S…r git Okan” dedi. Daha lafı bıtmeden kendisini mekan dışında bulan Akalın, karşısında basın mensuplarını görünce şok geçirdi. Ağzı açık kalan Akalın hiç konuşamadı. Sadece uzun uzun ” Aaaaaa” diyebilen Akalın, eşinin kullandığı arac binerek uzaklaştı.Bu arada İlker Ayrık’ın sunumu ile düzenlenen yarışma proğramı “Ben Bilmem, Eşim Bilir” isimli yarışla proğramından son model bir mercedes kazanan demet Akalın, “Evet ben o proğramdan lüks bir araç kazandım ama İlker bana demiştiki hatta herkese söylemişti, “Kazanılan araçlar için kesinlikle vergi ödenmiycekti, kısacısı anahtar teslim” demişti. Ancak maalesef aracın vergisi olan 12.000 TY’yi çatır çatır ödedim. Kimse martaval anlatmasın” diye konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]