Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_lcap96%Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_lcap1%Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_lcap1%Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_lcap3%Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe derbisi sonrası çok tartışılacak bir kararın eşiğinden döndü. Siyah-beyazlı yönetim A Milli Takım kampına futbolcu göndermeme kararını gündeme aldı. Ancak bundan son anda vazgeçildi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Spor Toto Süper Lig'i ilk 4 sırada bitirerek Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Trabzonspor, kalan 9 haftada şampiyonluğun iki güçlü adayı Galatasaray ve Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu maçlardan çıkacak sonuçlar bordo-mavililerin olduğu kadar, zirvenin de kaderini etkileyecek.
Sahasında oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik alan Trabzonspor'un tek yenilgisi Eskişehirspor'a karşı.
Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile berabere kalırken Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor, Kayseri Erciyespor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'u mağlup etti. Karadeniz temsilcisi, sahasındaki tek yenilgisini ise Eskişehirspor’a karşı 4-1’lik sonuçla aldı.
FENERBAHÇE'DEN SONRA EN İYİSİ
İç saha performansında Fenerbahçe'nin ardından ligin en iyi ikinci takımı olan Trabzonspor, sırasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda şampiyonluğun güçlü adayları Galatasaray ve Beşiktaş'ı konuk edecek.
Trabzonspor ilk olarak 12 Nisan’da lider Galatasaray'la, ardından 26 Nisan’da Beşiktaş’la karşılaşacak.
Bordo mavililer Galatasaray’ı ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup etmiş, Beşiktaş’a ise aynı skorla yenilmişti.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]