(not:smslerin yedeğini alın çünkü bu işlemden sonra silinecek)
files_to_upload içine yukarda yaptıgımız sistemdeki gibi içiçe olacak şekilde
files_to_upload/ifs/settings/messaging
klasörleri oluşturuyoruz...messaging klasörünün içine mousela sağ tıklayıp "yeni metin belgesi" oluşturuyoruz ve içine /tpa yazıp kaydediyoruz...kayıt ismi olarak da pref_store.txt yazıyoruz... (bunlar önemli)
şimdi yukarda 5. secenekte yaptıgımız gibi fsx işlemini yapıyoruz...
Önemli: bu işlemleri yaparken daha evvelki işlemlerde oluşturdugumuz dosyaları silmemizde yarar var...zira yanlış bir dosya yüklemesi sistemi yeniden yüklemenize neden olabilir...
Ben bunu uygulamadım çünkü gerek görmedim...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::
files_to_upload içine yukarda yaptıgımız sistemdeki gibi içiçe olacak şekilde
files_to_upload/ifs/settings/messaging
klasörleri oluşturuyoruz...messaging klasörünün içine mousela sağ tıklayıp "yeni metin belgesi" oluşturuyoruz ve içine /tpa yazıp kaydediyoruz...kayıt ismi olarak da pref_store.txt yazıyoruz... (bunlar önemli)
şimdi yukarda 5. secenekte yaptıgımız gibi fsx işlemini yapıyoruz...
Önemli: bu işlemleri yaparken daha evvelki işlemlerde oluşturdugumuz dosyaları silmemizde yarar var...zira yanlış bir dosya yüklemesi sistemi yeniden yüklemenize neden olabilir...
Ben bunu uygulamadım çünkü gerek görmedim...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::