2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_lcap96%2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_lcap1%2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_lcap1%2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_lcap3%2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

13 Nisan’da gösterime girecek reklam filmi Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz’un ev sahipliğinde ve iki ünlü ismin katılımıyla Four Season Otel’de gerçekleşen basın toplantısında tanıtıldı. Bürsin ve Sarıkaya  birbirlerini iltifat yağmuruna tuttu. Sarıkaya için ”Harika bir enerjisi var” diyen Kerem Bürsin’e   ”Çalışması harika, mükemmel bir erkek, beyefendi ve kibar” sözleriyle güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’dan karşılık geldi. Bu arada seksi oyuncunun yüzündeki sivilce ve giydiği ayakkabılardan yara olan ayaklarının hali objektiflerden kaçmadı.
TEKLİFİ DUYUNCA ÇIĞLIK ATTIM
Ülke ülke gezdikten sonra en son Los Angeles’ten  Türkiye’ye gelen ve  kısa sürede  gönülleri fetheden Kerem Bürsin her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Çok kısa sürede bu kadar  ilginin olmasını ”Çok ilginç bir duygu alışacağımı düşünmüyorum garip geliyor. Özellikle yaptığın işle sevilmek güzel” sözleriyle ifade etti.  Yakışıklı oyuncu Mavi ile işbirliğini ise ”İlk duyduğumda inanamadım odada çığlık attım. Hemen menajerimi aradım. İnsanın süper hayalleri vardır Mavi ile çalışmak süper hayallerimi gerçekleştirdi” dedi.
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. Serenay-sarikaya-sli
‘SEVGİ PITIRCIĞI’ SERENAY
Kerem Bürsin’den sonra salona alkışlarla gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise Mavi ekibinin enerji topu olarak isim takmasına  gülerek aslında ”Sevgi pıtırcığım” diyerek cevap verdi. Heyecanlı olduğu gözlerinden kaçmayan genç oyuncu , “Kerem’le çalışmak çok güzel. Bu sene benim yılım.  12’ye yakın ödül aldım. Çok uğurlu bereketli bir yıl oldu. Mavi bana mavi boncuk gibi uğur getirdi” dedi. Sosyal sorumluluk konusunda da çok özel bir çalışma gerçekleştiren Sarıkaya ”Kansersiz Yaşam Derneği için çok özel bir çalışma yaptık bütün tişörtler satıldı ve bu sayede birilerinin yüzünü güldürmek çok önemli. Benim için çok önemli bir çalışma oldu” diye konuştu.
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. Serenay-sarikaya-sli-3
KEREM MÜKEMMEL BİR ERKEK
Reklam filminde Kerem Bürsin’le birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sarıkaya,  “Mükemmel bir erkek beyefendi, kibar, harika bir insan” diyerek reklam arkadaşına iltifatlar yağdırdı.   Reklam filminde de mikrofon başına geçsen Sarıkaya, “Albüm çalışması var mı” sorusuna ”Daha hobi olarak yapıyorum. O kadar değil. Herkes gibi bende çok seviyorum şarkı söylemeyi. Oyunculuğa kanalize olmuş durumdayım. ”  diye cevap verdi.
2015 İlkbahar-Yaz kampanyasının reklam filminde Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'i ilk kez bir araya getirdi. Serenay-sarikaya-sli-4
“Ajda Pekkan ve Sezen Aksu dinlerim. Eskiciyim daha çok nostalji şarkıları seviyorum”  diyen genç oyuncu,  “Ajda Pekkan bir gün düet yapalım derse” sorusuna ise; şöyle cevap verdi: “Kendisini çok seviyorum. Türkiye için çok önemli bir değer beni çok heyecanlandırır ama şu an için hiç bir şey diyemem.” Reklam filminde Serenay Sarıkaya gibi şarkı söyleyen Kerem Bürsin de, “Ben Serenay gibi söyleyemiyorum” dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]