Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_lcap96%Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_lcap1%Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_lcap1%Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_lcap3%Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. Neslihan
Güzel oyuncu Neslihan Atagül, oyuncu olarak soyunsan da Türkiye’de birçok şeyin sansürlenip, yayınlanmadığını söyledi. Son zamanlarda yaptığı işlerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine genç oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün bir AVM’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı. Atagül, “Şuanda bir dizi projesi yok… Biraz dinlenmek ve tatil yapmak istiyorum. Şimdi ‘Senden Bana Kalan’ adlı sinema filmim var. Önümüzdeki hafta vizyonda olacak, onun heyecanı içindeyim” diyen güzel oyuncu, dizi ile sinema arsında çok fark olduğunu söyleyerek;
”Gerçekten dizi ile sinema arasında çok fark var. Dizi daha çok ticari bir şey. Dizilerimiz 90 dakika olduğu için her hafta bir sinema filmi yapıyoruz zaten” diyerek dizlerin 90 dakika olmasına göndermede bulundu. “Kendisiniz bir hedef koydunuz mu?” sorusuna genç oyuncu,” Benim sadece tek hedefim vardı bu zamana kadar; o da oyuncu olmaktı. Ama adam akıllı oyuncu olmak… Hedeflerim arasında Hollywood da değil de, Avrupa da oyunculuk yapmak var. Avrupa’yı kendime daha çok yakın görüyorum” şeklinde cevaplarken, “oyunculuğun en zor yanları nelerdir?” sorusuna ise “Oyunculuğun hiç zor yanları yok bana göre. Oyunculuk çok güzel bir şey. Sadece Türkiye şartlarında çok çalışıyoruz” diye cevapladı.
Neslihan Atagül: ''Değecek bir proje olursa, soyunurum'' açıklamasında bulundu. Nesdik
“Türkan Şoray kurallarınız var mı” sorusuna da Neslihan Atagül, Türkiye’nin acı gerçeğini dile getirdi. ”Senaryo gerçekten iyi ise soyunmak gerekiyorsa soyunurum. Ama değecek bir proje olması gerekiyor. Soyunmak için soyunmam. Çok güzel bir proje olması gerekiyor. O zaman kurar tanımam, çünkü ben oyuncuyum. Aslında şöyle de bir durum var. Türkiye çok da ileriye gitmiyor bu konuda. Anlatabiliyor muyum? Sürekli internetimiz sansürleniyor. Televizyonda bir sürü şeyler sansürleniyor. Çekilse bile bazı şeyler zaten yayınlanmıyor veya yayınlayamıyorlar. Öyle de bir sıkıntımız var ülke açısından. O konulara girersek çıkamaz hala geliriz. Fazla konuşmak istemiyorum” diye konuştu.

Kadir’le ayrılmadık
Bu arada sevgilisi Kadir Doğulu ile sürekli ayrıldıklarına yönelik çıkan haberlere ilgili “Erkler böyle bir şeyler isterler. “Biz bir erkek erkeğe biraz takılalım” derler. Bizimki de öyle bir şey oldu. Yazın onlar erkek erkeğe takıldılar, biz de kız kıza takıldık sonrada hep birlikte takıldık mesela bundan hiç kimsenin haberi yok. Biz çıkan bu tür haberlere oturup gülüyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Biz ayrılmadık” diye konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]