Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_lcap96%Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_lcap1%Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_lcap1%Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_lcap3%Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tarık Akan: Berkin'in katillerinin tespit edilmesini istedim. Kimseye eylem çağrısında bulunmadım. Tarik-akan-671
Ünlü oyuncu Tarık Akan savcılık ifadesinde, Berkin Elvan’ın katillerinin tespit edilip yargılanması için video klipte yer aldığını ve sadece ‘Katilim nerede?’ sorusunu sorduğunu, bunu da toplumsal duyarlılık kapsamında yaptığını, kimseye eylem çağrısında bulunmadığını söylediği öğrenildi.
Sanatçı ve aydınlardan oluşan “Sanat Meclisi” grubu tarafından, “Berkin için 11 Mart’ta hayatı durdur” sloganıyla çekilen video klipte, ‘Halkı sokağa çağırıyorlar’ gerekçesiyle yapılan şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, aralarında Mustafa Altıoklar, Zuhal Olcay, Cahit Berkay, Hüseyin Turan, Grup Yorum üyeleri, Sinan Tuzcu, Bülent Emrah Parlak, Efkan Şeşen, Tayfun Talipoğlu, Tarık Akan ve Şevval Sam gibi isimlerin bulunduğu ünlü isimlere ‘suç işlemeye tahrik’ suçundan soruşturma başlatılmıştı. Geçen hafta Yönetmen Mustafa Altıoklar, oyuncu Levent Üzümcü, müzisyen Efkan Şeşen gibi ünlü isimler soruşturma savcısına gelerek ifade vermişlerdi. Suçlamaları kabul etmeyen sanatçılar, toplumsal duyarlılık kapsamında video klipte yer aldıklarını ve kimseye eylem çağrısı yapmadıklarını ifade etmişlerdi. Bugün de Ünlü Oyuncu Tarık Akan soruşturma savcısı Umut Tepe’ye ifade vermek için adliyeye geldi. Ünlü oyuncunun da ifadesinde, Berkin Elvan’ın katillerinin tespit edilip yargılanması için video klipte yer aldığını ve sadece “Katilim nerede?” sorusunu sorduğunu, bunu da toplumsal duyarlılık kapsamında yaptığını, kimseye eylem çağrısında bulunmadığını söylediği öğrenildi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]