Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_lcap96%Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_lcap1%Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_lcap1%Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_lcap3%Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Geçtiğimiz gece Cihangir Geyik Bar’da arkadaşları ile buluşup sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu evine gideceği an önce kendisini bekleyen magazin muhabirlerinin yanına uğrayarak sitem etti.” Gözünüzden uydurup haber yapıp sonra gelip bana bunu soruyorsunuz.
Karadayı dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalıoğlu magazin muhabirlerine sitem etti. Kenan-imirzalioglu-sli
Bunu yapmayın ben size bunu bir türlü anlatamıyorum Ben sokakta fotoğraf ve röportaj vermiyorum birileri gözünden uyduruyor bırakın evime gideyim gecenin 03.00 de önüme çıkıp röportaj istiyorlar bu ne şimdi yorgun argın setten geliyorum olacak iş değil. Evimin önünde yatıyorlar mahallemde gezemez dışarı çıkamaz oldum ” diyerek yürümeye başlayan İmirzalıoğlu fotoğraf çeken habercilere ” Anlaşıldı biz sizlerle anlaşamayacağız” diyerek gülmeye başladı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]