Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_lcap96%Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_lcap1%Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_lcap1%Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_lcap3%Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Köpeğinin başına takke geçirerek paylaştığı fotoğrafın altına “Bizimki şimdi de Kur’an kursuna başlamış” notuyla paylaşan oyuncu eleştiri yağmuruna tutulmuş Ece Uslu artarda gelen tepkiler sonrasında fotoğrafı silmişti.
Ece Uslu paylaştığı fotoğrafla ilgili sorulara tepki gösterdi. Ece-uslu-sli
Geçtiğimiz gece Karaköy’ün arka sokaklarında 20 senelik arkadaşım dediği ve ismini vermek istemediği bey ile baş başa yemek yerken görüntülenen Ece Uslu ” Bakmayın tebessüm ettiğime çok sinirliyim size şu an İnsan gelir bir izin ister bakalım müsait miyiz değil miyiz sorgu sual olmadan çekiyorsunuz ” diyerek önce sitem etti. Sorulan soru karşısında daha da sinirlenen Uslu ” Ben o fotoğrafı espri olsun diye oraya koydum ve yazdım kimin ne tepki gösterdiği beni ilgilendirmiyor ” dedi. Peki neden fotoğrafı kaldırdınız sorusuna Uslu ” Sizi Allah’a havale ediyorum” dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]