Önal, önümüzdeki günlerde sürpriz bir sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkabileceğini açıkladı. Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Arnavutköy Zıpkın Balık’ta arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından mekandan ayrılan Önal, aracına binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni albüm çalışması için stüdyoya kapandığını belirten Önal, “Bir ay sonra yeni bir single çıkıyor. Onun okumalarını bitiriyorum” dedi.
PROJE HOŞUMA GİTTİ
Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan Ayşe Hatun Önal, yakın bir zamanda sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkacağını açıkladı. Önal, “Oyunculuk için görüşmelerimiz var. Farklı bir konsepte olan bir sinema filmi fakat henüz kabul etmedim. Proje hoşuma gitti. Müzik çok zamanımı alıyor. Oyunculuğa vaktim olur mu onu bilmiyorum. Müziğe ancak sabrediyorum. Müziği daha çok sevdiğim için tercih ediyorum. Müzikte yaratıcılığımı kullanabiliyorum.
PROJE HOŞUMA GİTTİ
Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan Ayşe Hatun Önal, yakın bir zamanda sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkacağını açıkladı. Önal, “Oyunculuk için görüşmelerimiz var. Farklı bir konsepte olan bir sinema filmi fakat henüz kabul etmedim. Proje hoşuma gitti. Müzik çok zamanımı alıyor. Oyunculuğa vaktim olur mu onu bilmiyorum. Müziğe ancak sabrediyorum. Müziği daha çok sevdiğim için tercih ediyorum. Müzikte yaratıcılığımı kullanabiliyorum.