TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_lcap96%TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_lcap1%TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_lcap1%TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_lcap3%TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Kağıthane, O-2 Otoyolunda, bir otomobil sürücüsünün emniyet şeridinde park halindeki panelvana çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Kaza, O-2 Otoyolu Sadabad Viyadüğü girişinde dün, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne ilerleyen Zekeriya Dinke’nin kullandığı 34 GJ 4570 plakalı panelvan arıza yaptı. Dinke, panelvanı emniyet şeridine çektikten sonra, arızayı belirlemek için birlikte yolculuk ettikleri arkadaşlarıyla birlikte araçtan indi. Bu sırada, 34 ZP 9508 plakalı otomobiliyle aynı yöne giden Tacettin Uçkan (42), hızlı bir şekilde panelvana arkadan çarptı. Panelvanın sürücüsü ile arkadaşları son anda kendilerini kenara atarak ezilmekten kurtuldu.
TEM, Kağıthane mevkiinde meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Tem-kaza-371
Çarpmanın ardından kontrolden çıkan otomobil takla atarak yolun kenarındaki çimenlerin üzerine uçarak yan yattı. Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarak, sürücü Uçkan’ın yanında oturan kişiyi araçtan çıkardı. Direksiyon mahallinde sıkışan Tacettin Uçkan ise tüm çabalara rağmen çıkarılamadı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. Bu sırada bazı vatandaşlar, çalışmalar sırasında otomobilin devrilmemesi için destek verdi. Yapılan çalışmaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Tacettin Uçkan ile arkadaşı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Uçkan, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan arkadaşının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Olayı gören bir araç sürücüsü, Uçkan’nın yolda makas atarak ilerlediğini iddia ederek, “Ben normal yan yoldan bağlanıyordum. Kaza yapan araç sekiz çizerek geliyordu. Öndeki arabaya vurdu. Birini çıkardık. Çok hızlıydı. Bir sekiz çizdiğini gördüm. Bir de öndeki araç vurduğunu gördüm” dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]