İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_lcap96%İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_lcap1%İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_lcap1%İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_lcap3%İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Nur Fettahoğlu, boşandıktan 3 ay sonra yeniden eski eşiyle barışıp eski eşinin evine geri dönmüştü. Fettahoğlu, önceki gün Fulya’da bir kadın sağlık merkezinden çıkarken Sözcü objektiflerine takıldı. Bizi karşısında görünce büyük panik yaşayan Nur Fettahoğlu’na ”Hayırlı olsun diyelim mi?” sorusunu yönelttiğimizde, “Bu konuda konuşmak istemiyorum diyerek eski eşi Levent Veziroğlu ile barışma konusunu anladı.
İş adamı Levent Veziroğlu ile evlenen Nur Fettahoğlu'nun evliliği uzun sürmemiş çift tek celsede boşanmıştı. Nur-fettahoglu-sli
BEBEĞİMİZ OLMASINI ÇOK İSTİYORUZ
Daha sonra yönelttiğimiz sorunun hamilelikle ilgili olduğunu anlayınca, “İlk önce anlamadım, ben de eşimle ilgili soru sorduğunuzu sandım” dedikten sonra hamileliğiyle ilgili soruya gülümseyerek “Daha hamile değilim. Kontrole geldim. Çok istiyoruz” diyerek arabasına binerek evinin yolunu tuttu. Bu arada güzel oyuncunun çıktığı kadın sağlık merkezinde tüp bebek merkezinin de olması kafalarda soru işareti bıraktı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]