'İntikam' dizisinde başlayan aşklarıyla örnek çiftler arasında gösterilen Engin Hepileri Beyza Şekerci çifti, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünya evine girdi. Merarica imzalı, 80 metre tül kullanılan gelinliğiyle göz kamaştıran Beyza Şekerci'nin yanı sıra Engin Hepileri ise, Namık Gökçeer'in özel olarak tasarladığı buz grisi damatlığı tercih etmişti.
Hepileri'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı Okan Yalabık üstlenirken, Beyza Şekerci'nin şahitliğini ise menajeri Gaye Sökmen üstlendi. 300 seçkin davetlinin katıldığı düğüne, çiftin oyuncu camiasından da birçok arkadaşı katıldı.
Aralarında; Bergüzar Korel-Halit Ergenç, Kenan Doğulu-Beren Saat, Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak, Demet Evgar, Burak Sağyaşar, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Özge Özberk, Özlem Yılmaz, Ayşegül Bafralı-İsmet Üstekin, Hande Doğandemir ve Lal Denizli bulunduğu seçkin konuklar, düğün sonrası after party'e de katılarak gece geç saatlere kadar eğlendiler.
Nikah töreni sonrası çifte jest yapan Kenan Doğulu, eline mikrofonu alarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken, Beren Saat ise eşi Kenan Doğulu'ya dans ederek eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. Doğulu'nun yanı sıra Halit Ergenç'in şarkı söylemesi ise tüm davetlileri oldukça şaşırttı. Ergenç, Mahzar Alanson'un parçası olan 'Yandım Yandım'ı seslendirdi.
Düğün öncesi bir hayli heyecanlı oldukları gözlenen çift, ayaküstü basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Engin Hepileri, ''Bu kadar güzel bir kadınla hayatımı birleştirmek tarif edilemeyecek bir duygu. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum desem hiçte abartmış sayılmam. Bu sabah çok güzel uyandım. Artık ben, sen değil biz olarak devam edeceğiz'' dedi.
Balayı için 4 günlük bir tatile çıkacaklarını da söyleyen Hepileri, ''Bu mevsimlerde Türkiye'nin güzelliği bir başka oluyor. Marmaris tarafında güzel bir dört gün geçireceğiz inşallah'' dedi. Çocuk sahibi olmak istediklerini de belirten çift, ''Anne baba olmayı düşünmek bile bize heyecan veriyor. Sabırsızlanıyoruz doğrusu.'' dedi.
Düğün birçok ilke de ev sahipliği yaptı. Demet Evgar, adının Shan olduğunu söylediği Amerikalı sevgilisiyle düğüne el ele katıldı. Basın mensuplarının, 'Sizi ne zaman evlenmiş göreceğiz?' sorusuna esprili bir cevap veren Evgar, ''Daha benim evlilik yaşım gelmedi. Ufacık bir çocuğum ben daha'' diyerek hızlı uzaklaştı.