Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap96%Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap3%Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, LİG TV'de katıldığı bir programda teknik direktör arayışlarıyla ilgili bilgi verdi.
Mircea Lucescu ile görüştüğünü ancak ilk etapta olumlu bir cevap alamadığını vurgulayan Orman, "Lucescu ile iyi bireysel ilişkilerimiz vardı. Çok da birbirimizi severiz. Bazı dönemler konuştum. Yöneticiyken görüştüğüm bir kişi. İlişkilerimiz iyidir. Devamlı istişareler yaptığımız bir kişi. Beşiktaş teknik direktörlüğü için görüştüm. Lucescu Türkiye'ye gelirse Beşiktaş'tan başka bir takıma gelmeyeceğini söylüyor. Fakat 11-12 sezondur başında bulunduğu takım kendi şehrinde maç yapamıyor. Bırakıp gitmek gibi bir düşüncesi yok. Ondan kendisinden haber beklediğimizi söyledik. Son kupa finalleri var. Benimle gelmeyeceğine dair açık ve net konuşmadı. Beşiktaş birisini öyle bekleyecek bir kulüp de değildir. Beşiktaş hiç bir zaman araç değil amaç olur. Bu dakikadan sonra da yönetim kurulu toplantısında da biraz istişare etmemiz lazım" dedi.
Lucescu'dan umudunu kesmemesine rağmen beklemek istemediklerini de sözlerine ekleyen Fikret Orman, "Lucescu'dan umudumu kesmedim ama şu dakikadan sonra olma ihtimalinden daha fazla olmama ihtimali fazla. Bende de şevk kalmadı. Beşiktaş da birisinin gelip gelmeyeceğini çok bekleyecek kulüp değil. Beşiktaş istenecek. O stada çıkacağım, UEFA Kupası'nı alacağım denilmeli. Onun haricindeki söylentilere katılmıyorum" şeklinde konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]