Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_lcap96%Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_lcap1%Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_lcap1%Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_lcap3%Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beren Saat’in ‘Dünyanın en güzel teknesi’ notuyla Instagram’dan paylaştığı üç kuğu fotoğrafı siyasi mesaj olarak algılandı. Saat’in üç kuğu fotoğrafıyla CHP, MHP ve HDP üçlü koalisyonunu ima ettiğini düşünen takipçileri bu paylaşıma yorum yağdırdı.
Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. Beren-saat-sli-5
‘İNSANLAR AKLINI KAYBETTİ’
Beren Saat bu tepkilere Instagram hesabından ördek ve sincap fotoğrafı paylaşıp böyle cevap verdi:
Beren Saat sosyal medya gönderisi siyasi mesaj olarak algılanınca sert tepki gösterdi. Beren-saat-sli
Bu resimle ‘koalisyon’ demek istemişim, bir sürü haber olmuş. İnsanlar aklını kaybetti gerçekten. Bakın bakalım ördek ve sincapla ne demek istedim. Seçim öfkesi için bir sağduyu mesajı yazdım, parti propagandası zannettiler altında kavga çıktı, bir kavga mecrası da ben yaratmış olduğum için kötü hissedip kaldırdım ve bunu böylece de yazdım, huzur ve barış dolu bir sabah dileyerek. Yazdıklarım yanlış yöne çekiliyor. Hadi onu anlarım bir yere kadar ama Kuğu’dan anlam çıkarıp yine didişmek şaka herhalde. Günün sorusu: insan ne kadar öfke yaratmalıdır ki masum hayvanlara bakarken siyasi mesaj algılasın?

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]