Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_lcap96%Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_lcap1%Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_lcap1%Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_lcap3%Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray'da kadroyu güçlendirmek için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda temaslarına devam eden yönetim rotayı Hollandalı Klaas Jan Huntelaar'a çevirdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sarı kırmızılılar, Sneijder'in de devreye gireceği transferde Şampiyonlar Ligi'nde tecrübeli bir ismi kadroya katmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda Huntelaar ile masaya oturacak olan Galatasaray, Hollandalı golcü için Schalke'ye 5 milyon Euro önerecek. 
32 yaşındaki Huntelaar, 2010 yılından beri Schalke'de forma giyiyor. Alman kulübüyle 5 yılda 122 maça çıkan deneyimli golcü 68 gol kaydetti. Bundesliga'da sezonun ilk yarısında müthiş bir grafik yakalayan Huntealaar 7 gol 3 asist ile oynadı. İkinci yarı düşüşe geçen Hollandalı oyuncu yalnızca 2 gol atabildi. 

Sneijder ile Hollanda Milli Takımı'nda uzun yıllardır birlikte oynayan Huntelaar için Galatasaray'ın yıldızı devreye girecek. Sneijder, İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi vererek Huntelaar'ı ikna etmek için rol oynayacak.
Galatasaray geçtiğimiz haftalarda Marsilyalı Gignac için ön görüşme yapmış fakat Gignac'ın istediği ücret yüksek bulunmuştu. Gignac, sözleşmesinde bulunmasını istediği başarı bonuslarıyla birlikte Galatasaray'dan 4.5 milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girmişti. 

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]