‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_lcap96%‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_lcap1%‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_lcap1%‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_lcap3%‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği baş rollerini Uğur Yücel, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Bülent Şakrak’ın başrolünü paylaştığı ‘Yaktın Beni’ filminin basın toplantısı önceki gün Belgrad Ormanı’nda gerçekleşti.
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. Ugur-yucel-sli
Uğur Yücel’in oğlu Can Yücel’in yönetmenliğini üstlendiği filmin senaristliğini Uğraş Yücel kaleme aldı. Belgard Ormanı’nda çekilen Sinem Kobal ve Sarp Apak’ın piknikte bir ailenin ateş üzerinden atladığı sahneyi çektikten sonra oyuncular basın toplantısı yaptı.Uğur Yücel, Meltem Cumbul, Sinem Kobal ve Sarp Apak kamera karşısına geçti.
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. Ugur-yucel-sli-5
Cumbul, sete köpeği Paşa’yı getirdi. Paşa köpek Cumbul nereye giderse gitsin peşinden ayrılmadı. Paşa bir ara Kobal, Apak ve Yücel’in kullandığı karavana girerek kendisini sevdirdi. Röportaj sırasında bir uçak geçince araya girerek konuşmalarını kesen Yücel, “Biz uçak geçince sahneyi kesiyoruz. Paranoya haline geldik. Bekleyelim. Bağlarbaşı – Üsküdar” diye diye bağırarak espri yaptı.
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. Ugur-yucel-sli-2
BABALAR KAZANIYOR
İlk kez komedi filminde oynadığını söyleyen Yücel, “Komedyen sınıfına dahil olan adamım. İlk komedi filmim. Hayatımda hiç komedi filminde oynamamıştım. O yüzden şaşkınım. Bunu hiç idrak etmemiştim. Bu bütünüyle komedi filmi… Belki filmin ikincisini yaparız. Hayat gidiyor. 120 dakikalık diziler yerine böyle baharlı işler yapmak huzur veriyor. Gülen komik olan varsa o tür yanlarınızı ortaya çıkarıyorsunuz” dedi.
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. Ugur-yucel-sli-3
Oğlu Can Yücel’in başrolünü oynadığı filmde yönetmen olmasına Yücel, “Oğlum gibi düşünmüyorum. Yönetmen gibi davranıyorum. Can’ın yönetmen olmasını istiyordum. Babam da benim oyuncu olmamı istiyordu ama ben de başka bir şey istiyordum. Ama babam kazandı. Şimdi de baba kazanmış oldu. Yani babalar kazanıyor” diye konuştu.
‘Yaktın Beni’ adlı komedi filminin çekimlerine başlayan Uğur Yücel, sektördeki dengeleri değiştirecek. Ugur-yucel-sli-4
Kamera arkasında olmayı sevdiğini söyleyen Yücel, “Gelen teklifler konusunda içe kapalıyım. Oyunculukta peşinde koşmuyorum. Kamera arkası ve yazmayı tercih ettim. Onda da istediğimi yapamadım. Çok ağır diziler yapıyorduk. Artık TMC’de dizi yapmak istemediğimi söyledim. Sonra ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi komedi dizileri yaptık. Komedi filmi de yapmak istedim. Daha sonra bu filmi çekmeye karar verdik” şeklinde konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]