Başarılı şarkıcı Demet Akalın, Sezen Aksu’dan şarkı almak için onu tehdit etmiş.
Demet Akalın yeni albümü ‘Pırlanta’da yer alan ‘Bekleyemedin mi?’ şarkısını almak için Sezen Aksu’yu şaka yollu tehdit etmiş. Akalın, Minik Serçe’ye “Bu şarkıyı bana vermezsen kendimi üçüncü köprüden atarım” demiş.Son albümünün çıkış şarkısı ‘Ders Olsun’un yayınlandığı gün itibarıyla müzik listelerinde bir numaraya yerleşmesi Demet Akalın’ın keyfini yerine getirirken, Sezen Aksu’dan aldığı tebrik telefonu da sanatçıyı son derece mutlu etmiş. Yıllardır Sezen Aksu’nun bir şarkısını söylemek istediğini dile getiren Akalın, bu hayalini ‘Pırlanta’ albümünde gerçekleştirdiği için de ayrıca büyük bir gurur yaşadığını söylüyor.
KÖPRÜDEN ATLARIM
Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan ‘Bekleyemedin mi?’ isimli şarkı için Akalın, “Dinler dinlemez pılımı pırtımı topladım, Sezen Aksu’nun evine koştum. Dizinin dibine oturdum. ‘Kızım başkasına söz verdim, olmaz!’ diyor.
‘Kendimi üçüncü köprüden atarım’ diye tehdit ettim… Şarkıyı okuttu, yanıma yaklaştı, ‘Eyvahhh’ dedim. Kolunu gösterdi, ‘Bu tüyler boşu boşuna diken diken olmaz’ dedi. Şarkıyı kaptım” sözleriyle sevincini anlattı.