Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_lcap96%Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_lcap1%Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_lcap1%Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_lcap3%Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim girdi. Yönetim, 25 yaşındaki Luis Pedro Cavanda için Lazio'nun kapısını çaldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beşiktaş'ta sağ beke son aday Luis Pedro Cavanda...
Sezon öncesi kadrosuna sağ bek transfer etmek için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, Lazio forması giyen Cavanda için İtalyan kulübünün kapısını çaldı. 25 yaşındaki Angola asıllı oyuncunun Lazio ile 2018'e kadar mukavelesi bulunuyor.
Beşiktaş Yönetimi, İtalyan ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanırken, Cavanda ile 4 yıllık sözleşme imzalanması planlıyor. Lazio ile yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, önümüzdeki günlerde transferin tamamlanması için iki kulüp yeniden bir araya gelecek. Beşiktaş geçen sezon başında da Cavanda ile ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. 
Angola doğumlu olan Cavanda, 21 yaşaltı seviyesine kadar Belçika Milli Takımı’nın formasını giydi. Daha sonra İtalya'yı tercih eden 25 yaşındaki oyuncu, A takım seviyesinde İtalya adına mücadele etmeye başladı.
2007 yılından bu yana Roma ekibinin kadrosunda yer alan Luis Cavanda, geride kalan 8 yıllık dönemde bir kez Torino, bir kez de Bari’de kiralık olarak oynadı. Lazio ile geçen sezon 18 maça çıkan 1.86 boyundaki sağ bek, 2 asist yaptı. 

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]