Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_lcap96%Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_lcap1%Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_lcap1%Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_lcap3%Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, önümüzdeki hafta başında yönetim kurulu olarak bir araya gelerek kendilerine bir yol haritası çizeceklerini söyledi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, futbol federasyonu seçimleri sonrasında yaşanan istifaların ardından toplanarak durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Olağanüstü genel kurula gitme konusunda kararlarının olmadığını ifade eden Aslan, "Yönetim olarak hafta başında bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu toplantıda yeni bir yol haritası çizeceğiz" dedi.

Aslan, seçime gidilip gidilmeyeceği konusunun toplantıda gündeme geleceğini anlatarak, "Yönetimin geleceği, istifa eden arkadaşların durumu konuşulacak. Kulübün onlara ihtiyacı var. İstifa edenleri de ikna etmeye çalışacağız. Her şey bu toplantıda belli olacak" diye konuştu.

İstifaların ardından transferin durmasını da değerlendiren Aslan, "Şu dönemde zaten çok transfer yapmamamız gerektiğini söylemiştim. Yönetimin büyük bölümü de bu düşünceden yana. Bu da toplantıda gündeme gelecek. Kulübün ekonomisi çok zora sokulmamalı. Elimizde var olan ve atıl durumdaki değerlerimizi yeniden kazanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]