Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_lcap96%Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_lcap1%Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_lcap1%Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_lcap3%Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Geçtiğimiz aylarda müzikseverlerin beğenisine sunduğu “Çekip Gitmeyecektin/Gözüm” isimli son albümüyle dikkat çeken, ancak Ramazan Ayı nedeniyle sahne programına ara veren sevilen sanatçı Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. Bayramla birlikte yeni sezona Etiler Podyum By F.T.’de merhaba diyecek olan Toprak, yatla Bodrum açıklarında yakın arkadaş grubuyla yaptığı tatil öncesi sakal ve bıyıklarına veda etti.
Ferman Toprak, hayranlarını şaşırtan bir değişikliğe imza attı. Ferman-toprak-sli
TANINMADAN ENERJİ TOPLUYORUM
Yeni imajıyla hayli dikkat çeken başarılı şarkıcı, aynaya bakınca bir an kendini tanıyamadığını belirterek “Uzun zamandır sakal ve bıyığımı kesmiyordum. Ramazan dolayısıyla sahneye verdiğimiz ara nedeniyle yüzümü dinlendirmek istedim. Farklı bir Ferman ortaya çıktı ama dostlardan gelen tepkiler güzel.10 yaş gençleşmişin diyorlar. Bayramda Etiler Podyum By F.T’de yeni sezonu açacağız. Sezon öncesi Bodrum açıklarında farklı imajımla kimseye tanınmadan enerji depoluyorum” dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]