Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi.
Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ
Bodrum’un yüzen discosu Catamaran’da sahne alan Berkay, Çok güzel bir ilişkisi olduğunu doğruladı. ‘Harika muhteşem bir ilişkim var’ diyen Berkay, evliliğe sıcak baktığını belirtti. Berkay ‘Özellikle genç popüler şarkıcılar eskiden hayran kitlelerini kaybetmemek için evliliğe sıcak bakmazlardı, şimdi ise durum öyle değil, popüler genç erkek sanatçılar artık evlilik kararı alabiliyorlar, siz evlenirseniz hayranlarınızı küstürür müsünüz’ sorusuna cevap verdi.
Berkay, ‘Ben aşk için şarkılar söylüyorum, kalbi güzel insanlar için şarkılar söylüyorum, ve onları hissedebilecek nitelikteki insanlara şarkılar söylüyorum, dolayısı ile her hangi bir kitleyi kaybetme gibi bir korkum olmadı, benim hayran kitlemi kaybetme gibi bir korkum yok, hiç bir zaman kadınlar benim için bağırsın ‘Berkay Berkay’ diye çığlık atsınlar ve onları kaybetmeyeyim gibi hiç bir isteğim olmadı, tek beklentim söylediği şarkıları benimle birlikte söylemeleriydi, Allaha şükür ki onlarla her şarkımı söylüyorum, bu vesile ile tabiki evliliğe sıcak bakıyorum’ dedi.