Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_lcap96%Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_lcap1%Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_lcap1%Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_lcap3%Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Bodrum Catamaran Club 'da sahne alan Berkay, evliliğe sıcak baktığını söyledi. Berkay
Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ
Bodrum’un yüzen discosu Catamaran’da sahne alan Berkay, Çok güzel bir ilişkisi olduğunu doğruladı. ‘Harika muhteşem bir ilişkim var’ diyen Berkay, evliliğe sıcak baktığını belirtti. Berkay ‘Özellikle genç popüler şarkıcılar eskiden hayran kitlelerini kaybetmemek için evliliğe sıcak bakmazlardı, şimdi ise durum öyle değil, popüler genç erkek sanatçılar artık evlilik kararı alabiliyorlar, siz evlenirseniz hayranlarınızı küstürür müsünüz’ sorusuna cevap verdi.
Berkay, ‘Ben aşk için şarkılar söylüyorum, kalbi güzel insanlar için şarkılar söylüyorum, ve onları hissedebilecek nitelikteki insanlara şarkılar söylüyorum, dolayısı ile her hangi bir kitleyi kaybetme gibi bir korkum olmadı, benim hayran kitlemi kaybetme gibi bir korkum yok, hiç bir zaman kadınlar benim için bağırsın ‘Berkay Berkay’ diye çığlık atsınlar ve onları kaybetmeyeyim gibi hiç bir isteğim olmadı, tek beklentim söylediği şarkıları benimle birlikte söylemeleriydi, Allaha şükür ki onlarla her şarkımı söylüyorum, bu vesile ile tabiki evliliğe sıcak bakıyorum’ dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]