Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_lcap96%Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_lcap1%Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_lcap1%Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_lcap3%Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Halil Sezai’nin ‘İsyan’ şarkısını sevgilisi olmayan çiftler için okuyacağını söyleyen Linet, sahneye Semih Doğruer imzalı kırmızı bir elbiseyle çıktı. Yeni albüm çalışmasının sürdüğünü açıklayan Linet, İngilizce bir albüm geliyor. Dolapdere Big Gang’le çok uzun zamandır çalışıyorum. Bu konuda acelem yok. Olmuşken en iyisi olsun istiyorum. İngilizce ama alaturka konseptte olacak” dedi.

Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. Linet-sli-6

“Sevgililer günü hediyesi aldınız mı?” sorusuna “Hediye geldi çok heyecanlandım. Uzun zamandır istediğim bir şeydi ama önemli olan onun bana yıl boyu yapması sadece sevgililer gününde değil. Hep sevgi dolu beni mutlu etme çabasıyla beni her gün mutlu ediyor zaten” dedi.

FORMUM İÇİN ÇABA HARCIYORUM
Linet, mide küçültme ameliyatı olduğu yönünde çıkanhaberlere de “10 sene haberler çıkmadan böyle devam ettim. Bu konuyu daha sonra geniş bir şekilde anlatacağım. Bu formumu koruyabilmek için çok çaba sarf ediyorum” şeklinde açıklık getirdi.

Sevgililer Günü'nde Cahide' de sahne alan Linet, şarkılarını çiftler için söyledi. Linet-sli-8 Yıldız Tilbe’nin 2014 yılında İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamla ilgi attığı tweet o dönem Musevi Cemaati’nin tepkisini çekmişti. O tweetlerin yeniden gündeme gelmesi üzerine Turkcell’in Tilbe’nin yer aldığı reklamı geri çekmesi Linet’e soruldu. Kendisinin de Musevi kökenli olduğunu belirten Linet, o dönem Tilbe’ye çok kırıldığını söyledi. Linet şöyle konuştu: ” Ben de çok kırılmıştım ama özür dilemek bir erdemdir. Hepimiz hata yapıyoruz. İstemeden de olsa bir şeyler oluyor. Bundan dolayı ben affedici olalım diyorum. Yıldız Tilbe’ye geçmiş olsun. Ben de çok kırıldım ama özür diledikten sonra bende Yıldız’ı affettim. Her yanımız savaş dolu zaten biz bunlardan kurtulmak isterken birbirimize düşmeyelim. Kırmadan bir arada olalım.”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]