Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_lcap96%Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_lcap1%Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_lcap1%Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_lcap3%Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Röportaj: Birgan BİLEKE
‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. Oyuncu, uyumlu bir ekiple çalışmanın kendisini başarı için motive ettiğini söylerken, keyifli bir sohbet eşliğinde sorularımızı yanıtladı…
‘Kiralık Aşk’ dizisini ve projenin çalışma ortamını nasıl tanımlarsınız?
Benim için ‘Kiralık Aşk’; doğru yapım, yapımcı, ekip, senaryo ve güzel dostluklar demek. Yapımcımız Müge Turalı Pak ile uzun zamandır tanışıyoruz. Böyle bir proje yapacağını bana ilk anlattığında çok heyecanlandım. Şimdi de dizinin kazandığı başarı, heyecanımı ve mutluluğumu iki kat artırıyor. Doğru etkenler bir araya geldiğinde başarı da kaçınılmaz oluyor. Çalışma ortamı açısından projeyi ele alırsak, bu sette diğerlerinden farklı olarak çok sağlam dostluklar edindim. Bu ve başka pek çok nedenle bu proje her zaman benim için çok özel bir yerde olacak.
Rol arkadaşlarınız arasında ‘en’leri saymanızı istesek ne dersiniz?
En yakışıklımız tabii ki Barış Arduç, en balımız Salih Bademci, en komiğimiz Nergis Kumbasar, en tatlımız Elçin Sangu, en güzelimiz Sinem Öztürk, en karizmatiğimiz ise Kerem Fırtına.

Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. Onur-buyuktopcu
Çalışma programınızdan arta kalan zamanınızı nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Ben oyunculuğun dışında cast direktörlüğü de yapıyorum. ‘Kiralık Aşk’ın bölüm castını yapıyorum. Menajerliğini yaptığım bazı oyuncular da var; genellikle onların işleriyle ilgileniyorum. Bu koşturma dışında kalan boş vakitlerimde ise arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçirmeyi çok seviyorum. Dostlarımla evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Nadir de olsa dışarıda vakit geçirdiğim oluyor.

Maalesef yalnızım
Hayatınızda özel yeri olan, hayatı paylaşmaktan keyif aldığınız biri var mı?
Geçen seneye kadar hayatımı paylaştığım bir kişi vardı fakat son bir yıldır maalesef yalnızım. Komik, espri anlayışı yüksek, kendine güvenen, ayakları yere sağlam basan insanlar beni çok etkiler. Ama henüz aradığım aşkı bulmuş değilim.

Kötülüğü bile çok samimi
Sanal dünyada pek çok hayranınız var. Bu durumu canlandırdığınız Koray karakterinin hangi özelliklerine bağlıyorsunuz?
Hem günlük hayatta hem de iş yaşamında, çevremizdeki insanlara beyaz yalanlar söylediğimiz, gerçek düşüncelerimizi kendimize sakladığımız zamanlar olabiliyor. Koray tüm dobralığı ve dürüstlüğüyle, aklından geçen her şeyi anında, hatta bazen de fütursuzca söyleyebilen bir karakter. Bazen kötülük yapıyor ancak yaptığı kötülükler bile çok samimi ve çocukça… Koray’ın sevilmesini saydığım bu özelliklere sahip olmasına bağlıyorum.

Star Tv'de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Onur Büyüktopçu, canlandırdığı Koray karakterini her geçen gün biraz daha parlatarak dikkat çekiyor. Onur-buyuktopcu1
Kendinizde değiştirmek istediğiniz özellikler var mı? Varsa neler?
Kararsız bir yapım var. Bu özelliğim beni hayatta bazen gerçekten çok zorluyor ve yoruyor. Bunun dışında inatçıyım, bir de maalesef boğazımı tutamıyorum.

Her işe sevgiyle sarıl
Biraz da ailenizden bahsedelim. Ailenizin size verdiği en büyük hediyenin (erdemin) ne olduğunu düşünüyorsunuz?
Ben annemle büyüdüm. Onun bana kattığı elbette çok şey var. Aklıma ilk olarak gelenler ise kimseyi küçük görmemek, her işe sevgiyle sarılmak ve zorluklar karşısında yılmamak.
Peki gelecekte çocuğunuza ne öğretmek istersiniz?
Eğer bir gün çocuk sahibi olma şansına kavuşursam, her nerede yaşarsa yaşasın, hangi mesleği seçerse seçsin, çocuğuma yaşamın bir ödül olduğunu öğreteceğim. Bunu öğretebilirsem, çocuğumun da ömür boyu mutlu olacağını düşünüyorum.

Anneler artık acı çekmesin
Bu kadar büyük acıyı bir arada yaşadığımız şu günlerde, ülkenin durumu hakkında yorum yapmak ister misiniz?
Politik sorunlar ve kargaşa bir yana, hepimiz insani değerlerimizin sınandığı bir dönemden geçiyoruz. Benim tek duam, artık annelerimizin dünyaya getirip özenle büyüttükleri evlatlarının acılarını çekmemeleri…
Sevenlerinize iletmek istediğiniz bir not var mı?
Sosyal medya aracılığıyla bana gelen tüm mesajları elimden geldiğince okuyorum ve hepsini cevaplamaya çalışıyorum. Gerçekten aldığım yorumlar muhteşem.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]