Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_lcap96%Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_lcap1%Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_lcap1%Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_lcap3%Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Öğretmen Halil Serkan Öz'ün ölümü üzerine Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na Twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle, Cem Yılmaz'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savunmasında 'Hakaret etmedim, eleştiri hakkımı kullandım" diyen Cem Yılmaz'a sosy

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İşte Twitter kullanıcılarının paylaştığı o mesajlardan bazıları:

Tahsin SENDİNÇ ‏@TahsinSENDN

Mahkumların zor şartlarını bilen devletimiz ünlü komedyen Cem YILMAZ'ı mahkumları güldürebilsin diye hapse atmak için harekete geçmiş.

Naime odabaş ‏@naimeodaba

Bir Cem Yılmaz kalmıştı dışarda... Akıl tutulmasının dibindeyiz.

Burak ‏@weekendr

Bir Cem Yılmaz kalmıştı hapse atılmayan. 2 yıl hapsi isteniyormuş. Yuh artık ya!

YAŞAR HADİ ÖNDER ‏@YAARHADNDER

Cem Yılmaz, 2 yıl hapis istemiyle yargılanacakmış; Mahkûm olursa, cezaevi şenlik yerine döner herhâlde!

çatapat ‏@OzgucAlpay

Cem Yılmaz'ın Yalova Valisi hakkında attığı tweet'leri destekliyorum... sonuna kadar...

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]