Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_lcap96%Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_lcap1%Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_lcap1%Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_lcap3%Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Oğulları Uzay ve Kuzey’in sürekli olarak evin içinde koşturmalarından dert yanan Çağla Şikel, geride bıraktığımız günlerde oğullarının bozduğu bir oyuncağı yenilemek için alışveriş merkezindeydi.
Oğullarıyla yakından ilgilendiği görülen Şikel, bu ilgiyi zaman zaman abarttığını da belirtmeden duramıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda pedagogların onaylamadığını biliyorum diyerek sözlerine başlayan Çağla Şikel, çocuklarıyla birlikte uyuduğunu şu sözlerle açıklamış.
Çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan annelerden Çağla Şikel pedagogları kızdıracak bir açıklamada bulundu. Cagla-sikel-sli-21

ANNELER SÖZ DİNLİYOR MU?

Pedagoglar uygun bulmuyor bu yaşlarda özellikle erkek çocukların anneleriyle yatmalarını ama acaba anneler söz dinliyor mu? Yok yok dinliyorum valla. Sadece haftada bir gün oğlanlarımla beraber yatıyoruz keyfimize diyecek yok ama lütfen sabah gözümü açar açmaz karşımdaki manzaraya bir bakar mısınız? Haksız mıyım? Hayatta daha çok bana tebessüm ettirecek başka bir şey bilmiyorum ki düz yatırıyorum gece 50 kere çeviriyorum… Uzay sabahına yine ters yine ayaklar ağzımda.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]