Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_lcap96%Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_lcap1%Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_lcap1%Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_lcap3%Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Elbiselere o kadar para vermeye karşı olduğunu düşündüğünü dile getiren Çağla Şikel, “Özellikle biz bir elbiseyi ikinci kez giyemiyoruz. Ben bu elbiseyi bir daha giysem her yerde konuşulur. O yüzden çok para vermeye gerek yok. Üç kuruşluk giyiniyorum” dedi. Çağla Şikel hazırlanma konusunda da beş dakikayı geçmediğini söyleyerek şaşırttı.
Çağla Şikel moda hakkında farklı bir yorumda bulundu. Cagla-sikel-ic

‘BARIŞACAKLAR MI?’ DÜŞÜNCESİ YANLIŞ
Ünlü manken, “Elbisemi giydim. Saçıma bir sprey sıktım. Makyaj yapıp çıktım. Öyle fazla vakit harcayan biri değilim” diyerek sözlerine ekledi. Eski eşi Emre Altuğ’la çocuklar için bir araya geldiğini dile getiren Şikel, “Çocuklar etkilenmesin diye zaten sürekli bir aradayız. Kötü de ayrılmadık ama her beraber fotoğrafımız çekildiğinde barışacaklar mı? Diye düşünülmesi yanlış. Sonuçta çocuk oyuncağı değil evlilik” diyerek bu konu hakkında son noktayı koydu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]