Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_lcap96%Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_lcap1%Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_lcap1%Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_lcap3%Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Zara: Herkes beni tek çocuklu sanıyor ama benim daha fazla çocuğum var

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’nın (TOÇEV) çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimlerini 9 Şubat’ta, aynı sahnede buluşturacağı, “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesine günler kala provalar hız kazandı.
Proje kapsamında Mersin İdmanyurdu’nun tecrübelifutbolcusu Serkan Balcı ile düet yapacak Sanatçı Zara, Müzik Direktörü Metin Özülkü yönetiminde provalar için stüdyoya girdi.

Projenin tanıtım toplantısında futbolcuları bizim sahada görmek keyifli olacak diye espri yapan Zara, “Serkan Balcı ile yeni tanıştık ancak, mütevazi ve sıcakkanlı oluşundan dolayı mikrofonda da uyum yakalamamız zor olmadı. Mutluluğu ve başarısı hayatındaki en büyük destek kaleleri belli ki. Bu sıcak yaklaşımı ile her işin altından samimiyetle kalkar diye düşünüyorum.” dedi.
Çocuklara karşı bugüne kadar hep büyük bir zaafı olduğunu belirten Zara, “Hiç tanımadığım, yolda geçerken görüp yolumu değiştirmeyi, geç saatlere kalmayı bile göze alarak dayak yemesini engellemeye çalıştığım çocuklarım oldu benim. Bazen dilenenlerle arkadaşlık yapıp, onlarla aynı sofraya oturup hissini anlamaya çalıştım. Bunun gibi nice hikayeler yaşadım. Bugün fiziki olarak yeni anne olmuş görünebilirim ama aslında çok genç anne oldum ben. Hislerimde hepsi benim çocuklarımdı. Keşke tüm dünya çocuklarının annesi olabilseydim, hepsine sımsıkı sarılabilseydim, gözlerine bakıp çok sevildiklerini söyleyebilseydim. Her konserimde son eserimi söylemek üzere mekandaki tüm çocukları sahneye davet edip, gözlerine bakar, kucaklarım. Sadece bir sarılmanın bile bir insanı nasıl değiştirdiğini, güven kazandırdığını, gözlerimle gördüğüm için tüm çocuklara emek harcamak üzere kolları sıvadım.” dedi.
9 Şubat 2016 tarihinde Tim Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek ve biletleri BİLETİX’te satışa sunulan etkinlikten elde edilecek gelir TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak.  

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]