Usta isim Ali Poyrazoğlu’nun fark yaratan, tek kişilik “Ödünç Yaşamlar” adlı stand-up gösterisi önceki akşam Trump Towers gösteri sanatları merkezinde sevenleri ile buluştu. Poyrazoğlu’nun kendi yazıp, yönettiği gösterisi büyük bir beğeni toplarken, oyunu izleyenler arasında Cem Yılmaz ve Ozan Güven de vardı.
İki yakın arkadaş olan Cem Yılmaz ve Ozan Güven’de gösterime katılırken Yılmaz, “Ustayı izlemeye geldik. Ali ağabey yaklaşık 45 yıldır tiyatro yapıyor. Böyle insanları izlemekten çok zevk alıyorum. İnşallah bizde bu şerefe erişir ve ekranlarda bu kadar sene kalırız “ derken basın mensuplarının, ‘Siz de tiyatro yapmayı düşünür müsünüz?’ sorusuna “ Benim yerim ekran, ben izleyici kalmayı seviyorum “ dedi.
Geçtiğimiz aylarda spor muhabiri sevgilisi ile doğum günü partisi girişi ilk kez aşkları ortaya çıkan Cem Yılmaz’ın sevgilisi Gönder’den ayrıldığı haberleri gündeme gelmişti.
45 YAŞINA GİRDİM
Bu iddiaları da cevapsız bırakan komedyen, “Arkadaşlar, artık beni tanıyorsunuz. 45 yaşıma girdim. Böyle şeylere cevap vermeyeceğimi biliyorsunuz” demekle yetinirken, Dilara Gönder sorularını geçiştirdi.
Cem Yılmaz’a “İftarlık Gazoz” filminde canlandırdığı Cibar Ali, karakterinin davalık olması hatırlatılırken “ Arkadaşlar ben yapımcı değilim.
Ben o filmde oyuncuydum. Senaryoda ne varsa okudum ve oynadım. Yapımcıların işlerine karışamam” diyerekgazetecilerle vedalaştı.
45 YAŞINA GİRDİM
Bu iddiaları da cevapsız bırakan komedyen, “Arkadaşlar, artık beni tanıyorsunuz. 45 yaşıma girdim. Böyle şeylere cevap vermeyeceğimi biliyorsunuz” demekle yetinirken, Dilara Gönder sorularını geçiştirdi.