CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_lcap96%CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_lcap1%CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_lcap1%CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_lcap3%CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Odasındaki Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini indirdiği iddia edilen  Necati Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında CHP’den ihraç edilen Aylin Nazlıaka’ya dava açacağını açıkladı.
CHP Milletvekili Necati Yılmaz: Aylin Nazlıaka ile mahkeme önünde hesaplaşacağım. Necatiyilmaz670

Necati Yılmaz, açıklama yaparak Nazlıaka’nın kastettiği kişinin kendisi olduğunu söylemişti.
Odasındaki Atatürk posterini indirdiği iddilarıyla gündeme gelen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Aylin Nazlıaka’nın partiden ihraç edilmesiyle ilgili “Bu meseleyi bu saatten sonra artık benim partilim olmayan o milletvekiliyle mahkeme önünde hesaplaşacağım’ dedi.
Meclis’te basın toplantısı düzenleyen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Aylin Nazlıaka ile mahkemede hesaplaşacağını söyleyerek şunları söyledi:
‘Bundan 2.5 ay önce bu Meclis’in çatısı altında CHP’li bir milletvekilini Atatürk’ün resmini indirdiği yönünde deli saçması bir iddiayla karşılaştık. Ve bu iddianın parti meclisinden bir hafta önce muhatabı haline getirildim. Bu kişinin ben olduğum yönünde bir iddiada bulunuldu. Bu iddiada bulunan kişiyle genel başkanın huzurunda en son dün ve bugün YDK’da yüzleşmek istedim. Ve kendisi bu iddianın adının Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçek olduğu konusunda beyanda bulunmuştu. Ama kendisi gerçekle yüzleşmek istemedi. Defalarca öneri götürmeme rağmen benimle yüzleşmek istemedi. Bugüne kadar hep sustum ve bekledim, örgüt disipliniyle davrandım. YDK iddiaları, tanıkları delilleri, fotoğrafları, belgeleri hepsini tek tek inceledi ve oy birliğiyle şu karara vardı: Bu bir yalandır ve iftiradır. Bu oy birliğiyle alınmış bir karardır. Yeni bir süreç başlıyor. Bana ,çocuğuma ve eşime ve beni ön seçimde birinci yapan partili yoldaşlarıma. Onların benim üzerimden üzülmüş olmalarına dair bir muhakeme faaliyetini yeni baştan yargı önünde yaşayacağız. Aylin Nazlıaka’yla gerçeği bir kez daha yargı önünde yüzleştireceğiz. Bu meseleyi bu saatten sonra artık benim partilim olmayan o milletvekiliyle mahkeme önünde hesaplaşacağım.’

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]